top of page

Vrijdag | Feestdag

En toen was ie er alweer.... de vrijdag. De Laatste Dag van deze geweldige week. We begrepen van een aantal kinderen dat ze extra goed hebben geslapen, zodat ze vanavond lekker lang konden opblijven. En dat snappen wij helemaal, want vandaag eindigen we natuurlijk met een knaller: de Bonte Avond!

Maar eerst de zwemkleding aan want vandaag staat in het teken van opblaas-speelplezier. Dit jaar hebben we, mede dankzij onze sponsor Megens Installaties en Springkussenverhuur Maas en Waal, weer diverse luchtkussens (waaronder een knaller van een rodelbaan) op het terrein staan. Voor de allerkleinsten waren er ook twee kleinere springkussens zodat zij lekker rustig konden jumpen. En voor degenen die waren uitgekeken op onze snoepkraam, was er een suikerspinmachine waar de heerlijkste suikerspinnen tevoorschijn werden getoverd.


De ochtend begon wat bewolkt, maar in de middag kwam de zon door en zochten veel van jullie verkoeling bij de waterspellen. Er werden weer diverse pleisters geplakt en ook de coolpacks draaiden overuren door het aantal botsingen. En dan weten ook wij: de laatste dag is aangebroken en de vermoeidheid begint toe te slaan. Maar daar lieten de kinderen verder niets van merken, de luchtkussen werden volop gebruikt tot de laatste minuut!BONTE AVOND

Energie was én bleef er genoeg, ook tijdens de bonte avond! Zelfs de allerkleinsten stonden nog te dansen op het podium toen het al schemerig werd (en dat is niet vroeg in de zomer!).

Einde van de middag waren er natuurlijk een frietje en frikandellen voor de kinderen van de Jeugdvakantieweek, gesponsord door Eetwinkel EnZo en The Foodery. Ook kwamen er al veel papa's en mama's naar het terrein. Voor de Bonte Avond natuurlijk, en misschien ook voor een klein verkoelend drankje. Kinderen kregen een gesponsord frietje met een snack, ouders konden dit kopen bij de snackwagen.

En zo ging langzaam de middag over in de avond en was het rond de klok van zeven tijd voor het eerste optreden van de Bonte Avond. En wat hebben we weer van jullie optredens genoten. We stopten letterlijk op het hoogtepunt, toen de kinderen dansten en sprongen op het podium op de tofste liedjes van onze DJ. Het podium verdween letterlijk in de grond door de beukende beats (en de stampende voeten).


En toen was ie daar: het laatste nummer. Jongens jongens (en meiden), wat hebben we als organisatie en vrijwilligers een ontzettend leuke week gehad! We bedanken jullie voor deze fantastische editie en hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten!

De papa's en mama's hopen we morgen om half 9 weer te zien zodat het terrein ook weer snel kan worden opgeruimd ;)

Bedankt voor jullie grapjes, enthousiasme en vrolijke bijdrage. Tot volgend jaar!109 weergaven

Comentarios


bottom of page