Kom je ook?

Jeugdvakantiewerk Druten 2022 zit erop!

Het was een geweldig succes, iedereen ontzettend bedankt! Noteer alvast in je agenda... want in 2023 zijn we er weer!

Ik doe mee!

Wil je meedoen? Lees onderstaande informatie eerst goed

KOSTEN

De kosten voor een hele week bedragen € 12,50 per kind. Deze kunnen bij het inschrijven direct online betaald worden. Betaal je liever contant: dat kan ook, op maandagochtend bij de registratiebalie.

HUISREGELS

Jeugdvakantiewerk Druten is voor kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisschool. Waar gespeeld wordt, gelden regels. Lees hier meer over onze huisregels en hier over onze gedragscode.

OVERBLIJVEN

Op maandag kunnen de kinderen overblijven. Visspeciaalzaak Nick verzorgt voor alle kinderen vers gebakken vis. Als kinderen dit niet lusten, hebben we broodjes met hagelslag. U kunt evt. ook zelf een broodtrommel mee geven.

AVONDEN

Op maandag- en vrijdagavond is er een avondprogramma. Meer weten over de tijden en de invulling? Kijk dan bij het programma.

LOCATIE

De jeugdvakantieweek is ieder jaar op het grasveld naast De Remise aan de Meester Van Coothstraat 8a in Druten. Fietsen kunnen worden gestald bij de hekken op het parkeerterrein van De Remise.

BEGELEIDING

Het kan niet vaak genoeg worden benadrukt, maar de jeugdvakantieweek biedt begeleiding bij spel en sport, maar is geen dagopvang. Dat betekent dat het een dringend advies is dat minimaal 1 ouder per hut per dag aanwezig is. 

Aanmelden

Word je al enthousiast en wil je je aanmelden? Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, daar laten we weten wanneer de inschrijving voor 2023 wordt geopend!