top of page
Anker 1
JVWD_2022 (11)_edited.jpg

Kom je ook?

Vanaf 1 mei 2024 kun je je inschrijven voor de jeugdvakantieweek van

5 t/m 9 augustus 2024.

 

Scroll snel naar beneden voor meer informatie

Ik doe mee!

Wil je meedoen? Lees onderstaande informatie eerst goed

KOSTEN

De kosten voor een hele week bedragen € 12,50 per kind. Deze kunnen bij het inschrijven direct online betaald worden. Betaal je liever contant: dat kan ook, op maandagochtend bij de registratiebalie.

HUISREGELS

Jeugdvakantiewerk Druten is voor kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisschool. Waar gespeeld wordt, gelden regels. Lees hier meer over onze huisregels en hier over onze gedragscode.

OVERBLIJVEN

Op sommige dagen kunnen de kinderen overblijven. Wij verzorgen voor alle kinderen een lekker broodje knak . Als kinderen dit niet lusten, hebben we broodjes met iets anders.

Je kunt evt. ook zelf een broodtrommel mee geven.

DRINKEN

Net zo lekker én beter voor het milieu. Neem je eigen fles of bidon mee en vul deze de hele dag door met ranja of water. Zet je wel even je naam erop?
Als we dit met z'n allen doen, voorkomen we een enorme berg afval op ons terrein.

LOCATIE

De jeugdvakantieweek is ieder jaar op het grasveld naast De Remise aan de Meester Van Coothstraat 8a in Druten. Fietsen kunnen worden gestald bij de hekken op het parkeerterrein van De Remise.

BEGELEIDING

Het kan niet vaak genoeg worden benadrukt, maar de jeugdvakantieweek biedt begeleiding bij spel en sport, maar is geen dagopvang. Dat betekent dat het een dringend advies is dat minimaal 1 ouder per hut per dag aanwezig is. 

Aanmelden

Word je al enthousiast en wil je je aanmelden? Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

leergeld-logo.png

Jeugdvakantiewerk Druten is voor alle kinderen! Stichting Leergeld zet zich in voor kinderen van wie de ouders niet genoeg geld hebben om de bijdrage te kunnen voldoen. Voor meer informatie klik HIER

bottom of page