top of page
Gevulde Schooltas

Huisregels en gedragscode

Waar mensen samen komen, maken we afspraken. Dus ook bij ons.  Wij vinden het belangrijk om vooraf afspraken met elkaar te maken over hoe we omgaan met elkaar. En hoe we omgaan met het terrein en de spullen waar we gebruik van maken. 

Of het nou gaat over kinderen, ouders of vrijwilligers: wanneer je de week bij ons doorbrengt, conformeer je je aan onderstaande huisregels en gedragscode. Zo blijft het een leuke week voor iedereen.

Het is belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen tijdens de voorbereidingen en tijdens de speelweek  bij jeugdvakantiewerk. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, of zijn er dingen gebeurd die je met iemand wil bespreken, neem dan contact op met onze vertrouwenspersoon: Anke Coopmans.

Je kan Anke bereiken via telefoonnummer 06-52 44 78 91, middels het contactformulier of spreek haar aan tijdens de  speelweek Jeugdvakantiewerk. 

Huisregels

Regels en afspraken zijn nodig om de week een groot succes te maken. Wij vinden het belangrijk om vooraf afspraken met elkaar te maken over hoe we omgaan met elkaar, met het terrein en de spullen van elkaar en de spullen waar we gebruik van maken. Hier volgen de regels en afspraken die tijdens de huttenbouwweek gelden.

Gedragscode

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en
veilig moet kunnen voelen. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt.

bottom of page