top of page

Donderdag | De Leemkuil

Altijd weer een georganiseerde chaos: De Leemkuildag. Omdat we vorig jaar toch af en toe een hoge hartslag kregen omdat er een aantal ouders waren die zelf kinderen kwamen ophalen en we daardoor maar 'koppen' bleven tellen, kozen we dit jaar voor een strakker regime.

En eerlijk is eerlijk, dat maakte de dag ook voor de leiding een stuk overzichtelijker en ook relaxter. Er was zowaar tijd voor koffie!

Een kwartiertje later dan gepland, vertrokken twee bussen tot aan de nok toe gevuld met gele shirtjes al feestend en zingend richting De Leemkuil.


HOE WE BEGONNEN

De sfeer zat er meteen goed in en er zaten dan ook 164 blije gezichtjes in de bussen. Er werd volop meegezongen met Fuifje, Koekje met je Moeder en andere vrolijke meezingers. We kregen zelfs nog een live optreden van Luuk, het was feest in bus 2!

Bus 1 had een ander feestje. Deze bus heeft een kleine aanrijding gehad bij een verkeerslicht, toevallig tijdens het liedje Noodgeval. Gelukkig ging het niet hard en konden we gewoon weer verder. Sommige kinderen waren een beetje geschrokken, maar ze hebben nu wel een goed verhaal voor later.


EIND GOED, AL GOED

De reis kon snel vervolgd worden en er werd dan ook heerlijk gespeeld. Het treintje maakte overuren net zoals de horeca met alle ijsjes, snoepjes, poffertjes, etc. die werden besteld. Af en toe werd er lekker zand gehapt en werden pleisters geplakt (al vier in de eerste 10 minuten) Maar ook dit mocht de pret niet drukken.


Moe maar voldaan, of hieperdepieper van alle suiker, zijn we iets na drieën weer naar de bus gewandeld en werden we in Druten weer enthousiast onthaald door alle ouders.


Morgen de allerlaatste dag... lekker uitrusten en vergeet je zwemspullen niet!


131 weergaven

Comments


bottom of page