top of page

Woensdag | Vossenjacht

Vanmorgen waren onze Vossen al vroeg op pad om hun plaatsen in Druten in te nemen. Wat hebben we allemaal weer gelachen om zowel de outfits van de Vossen als de reacties van de kinderen. Voor sommigen opdrachten was wel wat moed nodig en we begrepen dat de opdracht waarbij je aan iemands voeten moest ruiken het meest hilarisch was. De filmpjes hiervan waren dat ook!

Het ijsje wat de kinderen konden scoren bij onze heks viel ook erg in de smaak. Wij hebben enorm genoten van jullie foto's en filmpjes. Erg leuk om te zien hoe serieus en creatief de kinderen (en zeker ook de ouders) met alle opdrachten aan de slag gingen. Uiteindelijk waren er een paar teams die een Vossenjacht-prijs in de wacht sleepten: een heuse vossensleutelhanger.DRUTENS BOSJE

In de middag was het tijd voor levend Stratego, dit keer in een nieuw jasje: de zomereditie. De temperatuur was er ook naar! Na de middagopening vertrokken we in een grote stoet richting het Drutens Bosje. Dankzij vele ouders en de begeleiding op de fiets, kwamen we zonder problemen aan in het Drutens Bosje. De jonge kinderen speelden in de speeltuin, en ook oudere kinderen die een potje Levens Stratego liever oversloegen, vermaakten zich op de kabelbaan of op een rustig plekje in de schaduw.

De liefhebbers van Levend Stratego konden een paar potjes spelen voordat we allemaal weer in dezelfde lange stoet terug naar het terrein liepen.

Daar aangekomen waren de meeste kinderen nog niet klaar met de dag. Er werden nog volop armbandjes gemaakt en in en rond de hutten gespeeld. Met als 'spetterend' uiteinde een watergevecht tussen de oudere kinderen.


111 weergaven

Comments


bottom of page