top of page

Dinsdag | Knutselen en meer

Ondanks de late bingoavond (hopelijk heeft iedereen en leuke prijs kunnen bemachtigen), was iedereen weer op tijd op het terrein te vinden. Vandaag kregen we hoog bezoek van een heuse professor en vulden we de middag met een voetbalclinic, schminken en knutselen.


OCHTEND

Na de dagopening in de tent met ons eigen huttenbouwlied, kregen we bezoek van de professor van Mad Science. Na diverse proefjes konden de kinderen zelf slijm maken. Uiteraard konden de kinderen ook lekker op het terrein spelen en elkaar hut nog eens goed bekijken. Ook blijkt het terrein met al die hutten perfect voor een potje verstoppertje.


Van al die proefjes en spelen krijg je natuurlijk berehonger, dus tussen de middag aten we lekker een broodje knak met z'n allen. En zo waren we allemaal weer helemaal klaar voor de middag.


MIDDAG

Het middagprogramma bestond uit diverse onderdelen waar de kinderen uit konden kiezen. Een groot deel van de kinderen liep met een aantal vrijwilligers richting de sportvelden van DIO voor een voetbalclinic door vrijwilliger Bas. De kinderen die op het terrein bleven konden kiezen uit verschillende knutseltafels. Zo werden er armbandjes gemaakt, happy stones geknutseld of schilderijen geschilderd. En n de schminkhoek ontstonden de mooiste creaties. Uiteindelijk moesten we nog een groot aantal kinderen na half 5 het terrein afvegen, dus we kunnen concluderen: weer een geslaagde dag en op naar morgen!98 weergaven

Comments


bottom of page