top of page

Maandag | Bouwen en bingo

Bijgewerkt op: 16 aug. 2023

Iedere maandag staan alle kinderen (en niet te vergeten de ouders), al weer vroeg in de startblokken! Klaar voor 5 dagen lang bouwen, spelen en knutselen.
En mede dankzij onze sponsoren hebben we ook dit jaar weer een mooi programma kunnen samenstellen.
Graag zetten we de volgende sponsoren even speciaal in het zonnetje omdat Jeugdvakantiewerk Druten ook dit jaar weer een GROOT warm hart toedragen.


BOUWEN

Traditiegetrouw starten we op maandag met het bouwen van hutten. Dit jaar kregen alle kinderen voor het eerst een bandje om. Het eerste bandje werd natuurlijk even op de foto gezet!

Aansluitend werd al het hout op het terrein omgetoverd in de mooiste hutten. En in de middag werden de hutten volop geschilderd, en voorzien van leuke decoratie en details. De uiteindelijke winnaar van de mooiste hut was de hut van de heren en dame van EK 1988 . Toen de handen weer schoon waren en de kwasten weer waren opgeruimd mocht iedereen naar huis, want in de avond.... was het BINGOAVOND!BINGO!

Vorig jaar zijn we gestart met een bingoavond op de openingsdag van Jeugdvakantiewerk Druten. Vanwege het enorme succes, kon het dit jaar natuurlijk niet achter blijven. Ook dit jaar waren diverse ondernemers uit Druten weer bereid om een bingoprijs beschikbaar te stellen en waren er weer mooie prijzen te winnen. In de middag was de rij voor de bingokaarten al behoorlijk lang en al vroeg in de avond zaten de kinderen (maar ook zeker de ouders) klaar in de tent. De avond begon met de grootse presentatie van ons HUTTENBOUWLIED! Ingezongen door kinderen van Jeugdvakantiewerk Druten en Nelleke van de organisatie. En daarna was het tijd voor.... Bingo! Ook dit jaar weer feestelijk begeleid door Edwin Meeuwsen. Door de vele prijzen (en vast ook door het mooie weer) ging het feest door tot het al donker begon te worden.125 weergaven

Comments


bottom of page