top of page

Nog een week | overvol

Over een week is het zover: dan start de Jeugdvakantieweek Druten. Altijd weer een feest waar wij als organisatie en vrijwilligers enorm naar uitkijken. Alleen dit jaar een week van tevoren met een klein donker randje.


DIT ZAGEN WE NIET AANKOMEN

Ook dit jaar zijn we als bestuur al weer maanden bezig met het organiseren van een onvergetelijke Jeugdvakantieweek in Druten. En wat bleek: populair was het zeker. Het enorme succes van de ticketverkoop heeft ons overvallen. Er hadden zich binnen no-time meer kinderen aangemeld dan de voorgaande jaren en ook de extra 25 tickets die we nog beschikbaar konden stellen, waren in een mum van tijd uitverkocht.

En dat betekent ook dat we kinderen en ouders moeten teleurstellen nu we de ticketverkoop hebben moeten stopzetten.

Om de gehele week overzichtelijk en leuk te kunnen houden voor iedereen, kunnen we op dit moment niet meer kinderen verwelkomen. We realiseren ons dat er nu ook kinderen worden teleurgesteld en dat vinden we enorm jammer.

Ondanks de teleurstelling staat veiligheid voorop en vertrouwen we op jullie begrip. Maar... jullie begrijpen dat we op zoek gaan naar mogelijkheden om iedereen te kunnen verwelkomen. Of dit gaat lukken, weten we niet. Daarom verzamelen we graag gegevens op onze reservelijst.


We wilden jullie in elk geval een update geven om misverstanden te voorkomen. Wil je op de reservelijst? Stuur dan even een bericht via de contactpagina.107 weergaven

Comments


bottom of page