top of page

Het is zover! | morgen

Jaja! Morgen is het zover, dan start de Jeugdvakantieweek. Dat betekent dat we gisteren hard hebben gewerkt het terrein klaar te maken. Zijn jullie er klaar voor?

REGEN OF ZON?

De zaterdag staat altijd in het teken van opbouwen. Dankzij de inzet van weer vele vrijwilligers (die zelfs in de stromende regen kwamen helpen), in het terrein er weer klaar voor!


NA REGEN KOMT...

Wat regende het in de ochtend! Maar ondanks de regenachtige ochtend (waar maar geen einde aan leek te komen), is het terrein er weer helemaal klaar voor. En zoals het gezegde zegt: na regen komt zonneschijn. Gelukkig was dat gisteren ook het geval en sloten we af met een drankje in de zon.

Ondanks de natte start, zien de voorspellingen voor de gehele week er goed uit! Denk er daarom ook aan dat jullie je goed insmeren.


Daarnaast heeft iedereen met een ticket een mailing ontvangen waarin de laatste belangrijke zaken staan. Zoals jullie weten zijn er veel kinderen die meedoen dit jaar. Ontzettend gezellig! Het betekent alleen ook meer kinderen per hut en minder overzicht. We verzoeken iedereen hier rekening mee te houden.


We zien jullie morgen om 8.30 uur op het terrein! Zijn er nog vragen? Stuur dan even een bericht via de contactpagina.

60 weergaven

Comments


bottom of page